Yksiön pintaremonttia Tampereella

Äskettäin valmistui pintaremontti yksiössä Tampereella ja tässä näette lopputulosta ja kuvia kohteesta.

Asuntoa vuokrataan, joten remontti oli toteutettava neutraalein ja käytännöllisin materiaalein. Asuntoa haluttiin modernimmaksi ja tyyli yhtenäiseksi.

Kaikki pinnat ja varsinkin keittiö olivat jo aikansa eläneitä. Lattia huonossa kunnossa ja olohuoneen ja keittiön lattiat olivat myös eri paria, olohuoneessa parkettia ja keittiössä muovimattoa.

26 neliöinen 1h+k+kph+p uudistui lähes kaikilta pinnoiltaan. Seinät tasoitettiin ja maalattiin. Maalattiin, jotta ne ovat tarvittaessa helposti maalattavissa uudelleen. Lattia vaihtui valkoisen kuultavaan, tyylikkääseen ja moderniin laminaattiin läpi huoneiston ja lattialistat vaihdettiin uusiin.

Keittiö koki suurimman muutoksen. Vanhat hyväkuntoiset keittiökaappien rungot, jääkaappi ja liesituuletin jäivät, kaikki muu vaihtui. Kaapit ovat valkoiset, vetimet selkeät ja modernit, harjattua terästä. Tasot ovat musta-harmaata melamiinityötasoa ja allas ja hana päivitettiin myös. Vanha liesi vaihdettiin keraamiseen lieteen ja seinille lisättiin hyllyjä. Välitila käsiteltiin laastilla ja maalattiin harmaalla Tikkurilan Luja-maalilla, jotta se kestää keittiöolosuhteissa.  Laasti välitilassa on hienon eläväinen ja aina eri näköinen valosta ja katsomiskulmasta riippuen. Välitilan harmaasävy on hieman tummempi kuin myöskin harmaaksi maalattu päätyseinä, jota haluttiin korostaa. Vanha seinävalaisin vaihdettiin nykyaikaiseen.

Kylpyhuone jäi muutoksetta, koska kylpyhuoneremontti tulossa putkiremontin yhteydessä 2015. Kph jäi siis odottamaan päivitystä samalle tasolle kuin muu asunto on nyt. Kauniin moderni, valoisa ja yhtenäinen pikkukoti. Mustaa, valkoista ja harmaata.

Terkuin:

http___signatures.mylivesignature.com_54492_116_9EC2138B83410B2C32EB85035DEC8E2D

WP_20140902_ennen jälk

 

WP_20140902_005ejaj

 

IMG_8783 – Kopio – Kopio2

 

IMG_8798

IMG_8780

IMG_8774

IMG_8771

IMG_8770

 

 

Leave a comment


Name*

Email(will not be published)*

Website

Your comment*

Submit Comment

Annen Party&Deco Juhla-&Sisustuspalvelut info@partydeco.fi 0456773312

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress