SISUSTUSPALVELUT


SISUSTUSSUUNNITTELU
SISUSTUSNEUVONTA
SOMISTUS
STAILAUS

Jokainen koti on erilainen ja määräytyy sen asukkaiden mukaan, minulle lähtökohta on sinun näkemyksesi ja mieltymyksesi.
Olet sitten rakentamassa uutta, remontoimassa vanhaa, tai esimerkiksi vaihtamassa asuntoa. Haluat sitten apuani suuressa tai pienessä projektissa, kaikki on sovittavissa. Kerralla kuntoon tai yksi osa kerrallaan.
Tulen veloituksetta katsomaan sisustusta, stailausta tai remonttia vaativaa kohdettasi ja teen tarjouksen sen perusteella.

STAILAUS

Kun olet myymässä asuntoa, stailaus vaikuttaa myyntihinnan lisäksi usein myös myyntiaikaan.
Stailaus ei parhaimmillaan maksa juuri mitään, koska usein käytettävissä on asiakkaan jo omistamia huonekaluja ja tarvikkeita. Stailaus on turhien ja liiallisten tai vääränlaisten asioiden karsimista. Stailauksella selkeytetään ja esitellään asunnon potentiaalia yhtenäisellä tavalla. Stailaus voi olla pientä remonttia, siivousta, kalusteiden uudelleensijoittelua, verhojen vaihtoa jne.

SUUNNITELMAT

-Tila-, materiaali- ja värisuunnitelmat
-Kiintokalustesuunnitelmat
-Kalustesuunnitelmat
-Tekstiili- ja valaistussuunnitelmat
-Tarjouspyyntöjen tekeminen/kilpailutus suunnitelmien perusteella

SISUSTUSNEUVONTA

Sisustusneuvontaa saat tunneittain, joko sisustettavassa kohteessa tai esimerkiksi jossakin sisustusliikkeessä/kodintavaratalossa halutessasi. Jos haluat tukea ideoillesi, omaa tyyliä ei tahdo löytyä tai sisustaminen tai materiaalien ja kalusteiden miettiminen ei ole sinulle mielekästä, autan sinua mielelläni.

SOMISTUS

Somistan kaikenlaisiin tiloihin asiakkaan haluamaa tunnelmaa. Yksityiset kodit ja tilat (tiettyä tapahtumaa tai esim. vuodenaikaa ajatellen), liiketilat, näyteikkunat, yrityksen asiakastilat, messujen standit ja pöydät.

Annen Party&Deco Juhla-&Sisustuspalvelut info@partydeco.fi 0456773312

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress