TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ


Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot sekä 2018 EU:n tietosuojauudistuksen.

Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Rekisterinpitäjänä vastaamme kaikista antamistasi henkilötiedoista, kuten nimestäsi, osoitteestasi, puhelinnumerostasi ja sähköpostiosoitteestasi, muita tietoja emme kerää. Käytämme henkilötietojasi tietosuojakäytännössä säädellyllä tavalla. Keräämme henkilötietoja vain kun se on tarpeellista ja keräämme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme liiketoimissa kanssasi. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön ostoksia tehdessäsi tai henkilötietoja antaessasi hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

REKISTERINPITÄJÄ
Annen Party&Deco
Y-tunnus: 2301458-7
Roopentie 2
37560 Lempäälä
0456773312
info@partydeco.fi

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Anne Saarinen-Juurakko
0456773312
info@partydeco.fi

REKISTERIN NIMI:
Annen Party&Decon asiakas- ja markkinointirekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Annen Party&Decon asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja hallinnointiin. Tietojasi tallentuu asiakasrekisteriin silloin, kun rekisteröidyt Annen Party&Decon uutiskirjeen tilaajaksi, vuokraat somistevuokraamomme tuotteita tai olet muuten meihin yhteydessä esim. yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse tai Facebookin kautta.

REKISTERIIN MAHDOLLISESTI KERÄTTÄVIÄ TIETOJA
Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut, tai joita olemme keränneet verkkosivustollamme evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida ostoksiasi sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan yrityksemme asiakkaana. Henkilötietoihin, joita Annen Party&Deco käsittelee, kuuluvat nimesi, sähköpostiosoitteesi, osto-, maksu- ja tilaushistoriasi, toimitusosoitteesi, sekä puhelinnumerosi. Emme kerää tai osta henkilöiden tietoja kolmansilta osapuolilta.
Annat meille tietoja itsestäsi tilatessasi ja/tai rekisteröityessäsi, kun täytät lomakkeita verkkosivustollamme www.annenpartydeco.fi tai liikkeessämme asioidessasi. Voit luovuttaa meille tietojasi myös kommunikoimalla meidän kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai jollakin muulla tavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita annat meille, osallistut sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, osallistut mahdollisiin kilpailuihin, myynninedistämistoimiin tai tutkimuksiin ja kun ilmoitat meille ongelmista sivustollamme.

TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Annen Party&Decon käytössä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole sivuston teknisen toteuttamisen, lisäarvopalvelun tuottamisen, laskutuksen, luottopäätöksen tai lainsäädännöllisten velvoitteiden vuoksi tarpeellista. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristämme pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.
Äärimmäisessä tapauksessa asiakkaan tietoja voidaan luovuttaa edellä mainitsemattomille tahoille, jos se mahdollistaa oikeuksiemme, periaatteidemme, omaisuutemme tai asiakkaidemme turvallisuuden suojelun. Tähän sisältyy tietojen vaihdot toisten yritysten ja järjestöjen kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.
Annen Party&Deco saattaa käyttää Google-mainospalveluja. Voit lukea lisää siitä, miten Google kerää, jakaa ja käsittelee tietoja täältä: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/

TIETOJEN SUOJAAMINEN
Asiakasrekisteriä ei luovuteta sivullisille ja se sijaitsee Annen Party&Decon suojatulla palvelimella webhotellin tarjoajan tiloissa. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Annen Party&Decon sisäisen verkon käyttöoikeudet omaavalla henkilöllä. Toimimme kaikin kohtuullisin ja tarvittavin toimin niin, että asiakasrekisterissä olevia tietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS, HÄVITYS, PÄIVITYS JA KORJAUS
Mikäli olet rekisteröitynyt uutiskirjeen tilaajaksi, henkilötietojasi säilytetään, kunnes irtisanot asiakkuutesi/pyydät asiakastietojesi poistamista. Henkilötietoja ei kuitenkaan missään tapauksessa säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää. Saatuamme tietojanne tilauksien mukana tai muuta kautta, hävitämme tiedot viimeistään kirjanpitolain mukaisen säilytysajan jälkeen.
Haluamme varmistaa, että mikäli olet rekisteröitynyt käyttäjä, henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin antamasi tieto muuttuu tai on virheellinen, voit toimittaa oikeat tiedot sähköpostitse. Muuttuvia tietoja voivat olla esimerkiksi sähköpostiosoittettasi ja nimeäsi koskevat tiedot. Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista tai poistamista.

EVÄSTEET
Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.
Evästeiden avulla voimme kehittää verkkosivustoa ja tarjota parempia asiakaskokemuksia. Evästeitä käytetään myös tietojen ja markkinoinnin muokkaamiseen, jotta ne olisivat mahdollisimman tarkoituksenmukaisia sinun kannaltasi. Väliaikaisia evästeitä käytetään esimerkiksi verkkosivuston käyttöä koskevien tilastotietojen tallennukseen.
Käyttämällä www.annenpartydeco.fi verkkosivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimesi turvallisuusasetuksista. Voit myös poistaa aiemmin tallennettuja evästeitä verkkoselaimestasi. Lisätietoja saat verkkoselaimesi ohjesivuilta. Voit lisäksi poistaa evästeet manuaalisesti kovalevyltäsi koska tahansa.
Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, huomioithan, että sivuston toiminnallisuudet saattavat rajoittua, eikä sivusto välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN
Annen Party&Deco varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset julkaistaan verkkosivustollamme.

Annen Party&Deco Juhla-&Sisustuspalvelut info@partydeco.fi 0456773312

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress