Vuokravalikoiman uutuuksia

Vuokravalikoimiin on tullut paljon uutta! Pian saadaan päivitettyä tuotteita tänne sivuillekin hintoineen ja tietysti FB-sivulle. On vanhaa matkalaukkua korteille, juuttikaitaliinaa pitsillä tai ilman, tuolihuppuja ja niille nauhoja, juomasoikkoja, lisää liitutauluja, photobooth-kehystä jne.

WP_20150810_22_26_30_Pro (2)

IMG_0829

WP_20150914_19_52_27_Pro

-Hra & Rva tekstit ja upeat valkoiset jalustalliset pöytänumerot 1-20. Vuokrahinta 2e/kpl (2e/numero, tai hra&rva yhteensä 4e)
Näitä tyylikkäitä tuotteita valmistaa yhteistyökumppanimme PS Puisto.

WP_20150914_19_47_20_Pro

WP_20150915_2768

PS Puiston valikoimissa mm. -nimikyltit, -hääkyltit, -hääkoristeet, -sukunimikyltit jne.
Uniikit puiset käsityönä tehdyt kyltit & koristeet kotiin, juhlaan & lahjaksi!
Vink vink sekä juhla- että sisustusasiakkaani!

http://www.pspuisto.fi/

“Nakukakku”/”Naked Cake”

Tämä jenkeistä lähtenyt kuorruttamattoman kakun villitys on jo saapumassa tänne meillekin. Näitä kakkuja on nähty harvakseltaan juhlissa ja nakukakut vilahtelevat blogikirjoituksissa ja lehdissä.

Tässäkö siis tämän kesän juhla- ja varsinkin häätrendikakku?

Kauniitahan ne on, jotain erilaista ja uniikkia haluava turvautuu nyt nakukakkuun:

-Mainio vaihtoehto kun tavallinen kermakakku, hyydyke-/juustokakku tai massakuorrutteinen kakku ei houkuttele.

-Budjettiystävällinen, helposti itse leivottavissa tai syntyy helposti leivontataitoisen sukulaisen/ystävän käsissä.

Kaunis monessa muodossa ja koossa ja eri maku-, täyte- ja koristeluvaihtoehdoin varustettuna, kuten näistä Pinterestistä poimituista kuvista näkyy:

nakukakut1 nakukakut2 nakukakut3 nakukakut4 nakukakut5 nakukakut6 nakukakut7

Herkullista juhlien suunnittelua, terkuin:

http___signatures.mylivesignature.com_54492_116_9EC2138B83410B2C32EB85035DEC8E2D

-

Yksiön pintaremonttia Tampereella

Äskettäin valmistui pintaremontti yksiössä Tampereella ja tässä näette lopputulosta ja kuvia kohteesta.

Asuntoa vuokrataan, joten remontti oli toteutettava neutraalein ja käytännöllisin materiaalein. Asuntoa haluttiin modernimmaksi ja tyyli yhtenäiseksi.

Kaikki pinnat ja varsinkin keittiö olivat jo aikansa eläneitä. Lattia huonossa kunnossa ja olohuoneen ja keittiön lattiat olivat myös eri paria, olohuoneessa parkettia ja keittiössä muovimattoa.

26 neliöinen 1h+k+kph+p uudistui lähes kaikilta pinnoiltaan. Seinät tasoitettiin ja maalattiin. Maalattiin, jotta ne ovat tarvittaessa helposti maalattavissa uudelleen. Lattia vaihtui valkoisen kuultavaan, tyylikkääseen ja moderniin laminaattiin läpi huoneiston ja lattialistat vaihdettiin uusiin.

Keittiö koki suurimman muutoksen. Vanhat hyväkuntoiset keittiökaappien rungot, jääkaappi ja liesituuletin jäivät, kaikki muu vaihtui. Kaapit ovat valkoiset, vetimet selkeät ja modernit, harjattua terästä. Tasot ovat musta-harmaata melamiinityötasoa ja allas ja hana päivitettiin myös. Vanha liesi vaihdettiin keraamiseen lieteen ja seinille lisättiin hyllyjä. Välitila käsiteltiin laastilla ja maalattiin harmaalla Tikkurilan Luja-maalilla, jotta se kestää keittiöolosuhteissa.  Laasti välitilassa on hienon eläväinen ja aina eri näköinen valosta ja katsomiskulmasta riippuen. Välitilan harmaasävy on hieman tummempi kuin myöskin harmaaksi maalattu päätyseinä, jota haluttiin korostaa. Vanha seinävalaisin vaihdettiin nykyaikaiseen.

Kylpyhuone jäi muutoksetta, koska kylpyhuoneremontti tulossa putkiremontin yhteydessä 2015. Kph jäi siis odottamaan päivitystä samalle tasolle kuin muu asunto on nyt. Kauniin moderni, valoisa ja yhtenäinen pikkukoti. Mustaa, valkoista ja harmaata.

Terkuin:

http___signatures.mylivesignature.com_54492_116_9EC2138B83410B2C32EB85035DEC8E2D

WP_20140902_ennen jälk

 

WP_20140902_005ejaj

 

IMG_8783 – Kopio – Kopio2

 

IMG_8798

IMG_8780

IMG_8774

IMG_8771

IMG_8770

 

 

Häät pienellä budjetilla

Hip hei, mukavaa Halloweenia kaikille. Kesän blogihiljaiselon(=jatkuva kiire juhlien ja vuokraamon kanssa) jälkeen on taas aiheellista virkistää blogikirjoittelua! Paljon on kyselty vinkkejä häiden järjestämisestä pienellä budjetilla, joten tässäpä niitä tulisi.

 

Pienen budjetin häät, hyvin suunniteltuina, voivat todella olla käytettyä rahamäärää vaikuttavampia. Pienen budjetin häissä kannattaa tietysti aina suosia käytettyä, kierrätettyä, lainattua, itsetehtyä ja talkoohenkeä. Jos omat kädentaidot eivät riitä, tai ideavirta tyrehtyy alkuunsa on myös helppo palkata avuksi hääsuunnittelija. Hääsuunnittelijan kokemus, kontaktit ja valmiit ideat auttavat helposti eteenpäin, tuomatta suurta lovea budjettiin.

 
Käytettyjä pukuja on reilusti tarjolla edullisesti tai puvut voi myös vuokrata, harva kuitenkaan pukuaan toisen kerran käyttää, tai esillä pitää. Todennäköisesti löydät juuri unelmiesi puvun uudenveroisena, jopa alle puoleen hintaan. Kengät tai korut ym. asusteet voit löytää käytettyinä edullisesti, kaiken ei tarvitse olla uutta.

 
Paras vinkki budjetin kurissa pitämiseen on hääpäivän lyhyenä pitäminen. Vihkiminen kello 16, ei kello 13. Tai yhtä hyvin häät voi viettää tyylikkäällä brunssilla. Myös häiden juhliminen sesonkiaikojen ulkopuolella laskee tilavuokria yms. palvelumaksuja/kustannuksia! Hääbudjetin suurimmat kuluttajat ovat ruoka ja juoma, joten mitä lyhyempi hääpäivä, sitä vähemmän tarjoiluja tarvitaan. Keskity tarjoiluissa myöskin olennaiseen, kaikkea ei tarvitse olla ylenpalttisesti.

 
Suurin osa häistä suomessa vietetään kesäaikaan. Kesäistä luontoa ja sen antimia kannattaa käyttää hyväksi, koska sekin on ilmaista. Askartelut, esim. koivunoksista saat kauniita sydänkoristeita helposti, maksavat vain hieman aikaasi tai hoida apulaisia lähipiiristäsi. Luonnonkukat, tai kukat läheisten perennapenkeistä ovat valtavan kauniita ja ilmaisia. Keskity luonnonkukissa tiettyyn lajikkeeseen, väriin tai tyyliin niin saat näyttävän ja harkitun kokonaisuuden. Kävyt, kivet ja viinipullonkorkit ovat kivoja ja ilmaisia “paikkakortteja”, vain keräämisen vaivalla. Myös erilaisilla oksilla saat juhlavuutta helposti, spraymaalaa oksakimppuja ja ripusta oksille muutamia koristeita/kukkia/rusetteja tms. tai käytä oksia sellaisenaan käpyjen kera luontoteemaisiin häihin. (Nyt vaikka syksy on pitkällä ja talvi tekee tuloaan, on vielä mahdollista kerätä talteen oksia ja käpyjä.)

 
Kun joku tuttusi, ystäväsi, sukulaisesi on mennyt juuri naimisiin, tiedustele mahdollisesti tarpeettomiksi jääneitä asioita lainaan tai lunasta ne omiin häihisi huokeasti. Myös hääauto, juhlakatokset, ulkokalusteet jne. ovat asioita joita takuuvarmasti joku tuttusi lainaa, mahdollisesti aivan ilmaiseksi.
Käytä edullisia asioita, kuten kynttilöitä, suurissa määrissä tuomaan tunnelmaa. Kesällä koivun oksia, syksyllä heiniä ja puiden lehtiä, talvella havuja, yksinkertaista, mutta kaunista!

 

Somistevuokraamoja on suomessa muutamia ja niiden palveluja kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksesi. Saat vuokrattua kaikkea tarvitsemaasi ja vältyt käyttämästä rahaa turhaan tavaroihin, jotka ovat käytössä kerran. Jos myyt itse ostamiasi koristeita yms. häätavaraa kirppareilla eteenpäin menetät rahaa varmasti. Vuokraamalla säästyt myös sopivien tavaroiden etsimisen vaivalta ja eteenpäin myymisen vaivalta, eikä tarvitse säilyttää valtavaa määrää tavaraa ja kuskata niitä edestakaisin ympäriinsä.

Kannattaa olla hereillä sosiaalisessa mediassa: Käytä sitä kysyäksesi lainatavaroita tai vinkkejä, ostaaksesi käytettyjä ja kierrätettyjä asioita, seuraa hääkirpputoreja ja varsinkin ideasivustoja, kuten Pinterest.
Käytä lähipiirisi asiantuntevuus hyväksesi, valokuvaaja, dj, esiintyjä, kampaaja ja meikkaaja löytyvät melkein jokaisesta häävierasporukasta. Pyydä myöskin reilusti esim. lahjatoiveena palveluja sukulaisilta/ystäviltä/vierailta. Käytä hyväksesi myös aloittelevien palveluntarjoajien alennuksia, työhön kouluttautuva kuvaaja, kampaaja tai meikkaaja on huomattavasti edullisempi palkata. Kysele apuvoimia myös oppilaitoksista ja kouluista.

 

Ja mikä tärkeintä, käytä hyväksesi kaikkea ylimääräistä materiaalia ja tarviketta mitä itseltäsi löytyy. Askarteluun, koristeluun ja tuunaukseen: kirjojen sivuista, sanomalehdistä, suodatinpusseista ja kakkupapereista taiteilet paperikoristeita, kukkia/ruusuja helposti. Narua ja nauhaa, lasipurkkeja, mehupulloja/siideripulloja ja sinulla on tuikkukuppeja ja maljakoita. Ihan tavalliset tavarat taipuvat juhlaan helposti, mietit vain asioille uusia käyttötarkoituksia.

 

Nyt ideat lentämään ja tsempit varsinkin teille kaikille ensi kesän/tulevan vuoden morsioille, jotka näiden asioiden kanssa painiskelette. Ja näitä vinkkejä saa ja pitää kysyä jatkossakin, ihan ilmaistakin se on! :)

Terkuin:

http___signatures.mylivesignature.com_54492_116_9EC2138B83410B2C32EB85035DEC8E2D

IMG_5674

 

Sisustustarra hurmaa

Sisustustarrat ovat juuri nyt hyvin suosittuja ja syystäkin. Mahdollisuudet tarroilla ovat rajattomat, koska niitä on hyvin monenlaisia ja -kokoisia ja eri tarkoituksiin käytettäviä. Sisustustarrat ovat erittäin helppo ja nopea tapa muuttaa ja piristää sisustusta. Tiloihin saa eloa ja personoitua fiilistä sisustustarroilla.

Tarrojen laadullinen kehittyminen on ollut huomattavaa viime vuosina, nyt saat sopivan tarran melkeinpä joka pinnalle tai materiaalille ja myyjät opastavat sinua oikean tarran valinnassa tai jos tarvitset neuvoa esim. tarran asentamiseen tai poistamiseen. Nykytarrat ovat laadukkaita ja helppoja kiinnittää.Tarrat ovat jo niin ohuita, ettei selviä rajoja huomaa, vaan tarrat näyttävät lähinnä pinnoille maalatuilta.

On realistista ja vaikuttavaa fototapettia, toimii hienosti myös esim. keittiön välitilassa tai ovessa kokonaisen seinän lisäksi. Fototapeteista saat todellisia 3D efektejä.

11821116_1600x1200
On kuvallisia sisustustarroja, joilla lisäät helposti mielenkiintoa tai väriä huoneeseen kuin huoneeseen. Esim. suureen maailmankartta-tarraan olisi vuosien varrella hieno merkitä kaikki maailmankolkat, joissa on vieraillut. Tai kun lastenhuone kaipaa piristystä ja leikkisyyttä huokealla budjetilla ilman suurta remonttia lapsen kasvaessa ja mielenkiinnonkohteiden muuttuessa.

Sisustustarrat_varikkaat_perho-4726162_malli
Tekstitarroja voit seinien lisäksi liimata melkeimpä mihin vain, oviin, kalusteisiin, keittiön sokkeleihin, ikkunoihin, peileihin jne. vain mielikuvitus on rajana. Tuunaa, tehosta, uudista ja mikä tärkeintä, edullisesti!

IMG_5839
Sisustustarroilla teet juuri niin hienovaraisen tai huomiota herättävän vaikutelman kuin haluat.  Tarroja on myös hyötykäyttöön, miten olisi “muista avain” tai kellotarra?

Tämän päivän tarravalikoimat ovat valtavat, mutta jos kaikista saatavilla olevista vaihtoehdoista ei löydy mieleistä, tekee moni tarramyyjä tarrat toiveesi mukaisesta kuvasta tai tekstistä haluamassasi koossa, taatusti uniikki tarra.

Itsekin inspiroiduin ja tilasin omatekoista tauluani varten tekstitarran Tarrattarelta(www.tarratar.fi) ja lopputuloksena vanhasta rikkinäisestä kehyksestä tuli todella mieleinen ja kaunis taulu omaan kotiin ja omaan tyyliin sopien. <3 Love it.

IMG_8378

IMG_8395

Entäpä mitä sanotte näistä? :

thumbnail thumbnail2

1483035_491478767638755_1128598692_n

1011645_433987610054538_53003675_n

Iloisin kevätterkuin:

http___signatures.mylivesignature.com_54492_116_9EC2138B83410B2C32EB85035DEC8E2D

Annen Party&Deco Juhla-&Sisustuspalvelut info@partydeco.fi 0456773312

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress